Nick är en passionerad utvecklare och intelligent problemlösare som med sina innovativa lösningar räknas som en av våra främsta experter.

Nick är en intelligent och talangfull problemlösare som alltid ser möjligheten till innovativa lösningar där andra ser svåra problem. Han är en av våra främsta NET-utvecklare som arbetat i flera stora projekt med mycket nöjda kunder. Nick lyssnar på klientens behov, ser helheten, förstår vad som behöver göras och är minutiös i sin approach. Han letar alltid efter de bästa lösningarna och lägger ned sin själ i arbetet och man kan alltid vara säker på att han levererar med allra högsta kvalitet.

Nick är en tydligt passionerad utvecklare som förstår komplexa samband och kan bygga en systematik som gör svåra och tunga sammanhang förståeliga. Han visar en nyfikenhet för tekniska nyheter, är ödmjuk och inspirerar med sin vilja att hjälpa till och förklara. Nick sätter alltid kundens behov i fokus, han arbetar målinriktat med ständigt nya idéer att testa. Han är ett kompetent
bollplank, lätt att samarbeta med och är en trivsam, pedagogisk och handlingskraftig kollega.

Läs mer på Linkedin