Med sin höga ambitionsnivå och prestigelösa sätt hittar Jakob innovativa lösningar, han tar sig an utmaningar med ett leende och går den extra milen för teamet.

Jakob är tydligt dedikerad för sitt arbete och att hitta de bästa lösningarna på ett problem. Med sin starka teamkänsla engagerar han sig i hur teamet arbetar tillsammans och hur man kan utveckla arbetssättet. Han inspirerar med sin positiva energi, tar sig an utmaningar med ett leende och kommer alltid med bra idéer och vill leverera med högsta kvalitet. Jakob vill verkligen fullt ut förstå kundens behov, han är förtroendeingivande, starkt analytisk och går den extra milen för teamet.

Jakob är en tekniskt mycket duktig konsult och erfaren Scrum Master som förstår funktionaliteten i systemen. Genom sitt intresse för människor tar han ofta en ledande roll i teamet, han är en high performer som kan arbeta i utmanande situationer. Han ser både helheten och detaljerna och man bara vet att han kommer att göra ett bra jobb. Med sin höga ambitionsnivå, driv och prestigelösa sätt går han gärna utanför sin trygghetszon där han hittar innovativa lösningar och förbättringar.

Läs mer på Linkedin