Med sitt dedikerade arbetssätt och höga tekniska kompetens har David ett driv utöver det vanliga, han inger förtroende och visar en stolthet över sina leveranser.

David har ett dedikerat arbetssätt som drivs av teknisk nyfikenhet och intresset för att lösa kundens problem på allra bästa sätt. Med sin höga kompetens ser han lösningarna relativt omgående och skapar en stabil och kvalitetsmässigt bra leverans och visar mycket stolthet för det han gör. David kommer snabbt fram till nya, spännande idéer och är också bra på att genomföra dem. Han tar sig gärna an svåra utmaningar, är förtroendeingivande och nöjer sig inte med en halvdan lösning.

David är en mycket kompetent utvecklare som har en bred bas och som kund får man alltid ett ärligt svar av honom. Han gillar genuint det han gör vilket också återspeglas i leveransen. Man kan alltid lita på att han löser uppgiften oavsett svårighetsgrad och gör det med sitt lugn. David har ett driv utöver det vanliga, han tar ansvar, tydliggör och löser uppkomna problem och vågar fatta svåra tekniska beslut. Han är en unik och trevlig kollega som inspirerar och blir ofta en informell ledare.

Läs mer på Linkedin