Björn är en konsult med en hög kompetens, han är lösningsorienterad, effektiv och lätt att samarbeta med. Han har en ödmjuk och trygg framtoning och tar sig gärna an nya intressanta utmaningar. Björn arbetar med uthållighet, är lyhörd och månar om att kunden ska bli nöjd. Han har en hög ambitionsnivå, söker helhetslösningar och för honom är inget omöjligt.

Björn är en ödmjuk och trygg konsult som med sin professionella inställning och höga kompetens månar om att kunden ska bli nöjd.

Björn skapar en trygghet genom att man vet att han hela tiden levererar bra lösningar och sätter sig in i nyheter. Björn har ett starkt engagemang med en beslutsamhet att alltid slutföra sina uppgifter i tid på ett bra sätt, inte minst i tidskritiska situationer. Han ser behoven, handlar efter dessa med en positiv attityd och agerar alltid mycket professionellt. Björn är bra på att hitta kreativa lösningar på stora som små utmaningar och får helt enkelt jobbet gjort. Han delar gärna med sig av sin kunskap, tips och idèer till sina kollegor och inspirerar med sitt arbetssätt, attityd och positiva approach.

Läs mer på Linkedin