Andreas är en skarp, lugn, ödmjuk och förtroendeingivande konsult som skapar trygghet inför kaos och levererar över förväntan. Andreas är en drivande och dedikerad konsult som med sin unika mix av erfarenhet, kompetens och lugn skapar en trygghet inför kaos. Han inger ett stort förtroende och arbetar med produktionskritiska uppgifter som han både tar ägarskap över och fullt ut ansvar för. Andreas är en uppskattad kollega som med sin helhetssyn och mångsidighet gör sitt yttersta för att kunden ska vara nöjd. Med nyfikenhet tar han sig an nya utmaningar och han levererar ofta över förväntan.

Andreas är skarp i sitt sätt att arbeta och med sin noggrannhet och sällsynt breda kompetens löser han det mesta inom IT-området. Genom sitt analytiska angreppssätt lyfter Andreas framgångsrikt kundernas system till ett modernt snitt och skapar felfria, effektiva och välorganiserade produkter.

Andreas har ett ödmjukt sätt och med ett servicetänkande som sitter i ryggmärgen skapar han trygghet eftersom man vet att han nästan alltid har en bra lösning som han gärna delar med sig av.

Läs mer på Linkedin