Adde är dedikerad och med sin uthållighet och noggrannhet gör han alltid det lilla extra för att resultaten ska bli de bästa tänkbara, inte minst när trycket på projektet är stort. Han är lojal, har en hög servicenivå, agerar mycket professionellt och kommer med väl genomtänkta idéer och förslag för att lösa kundens underliggande problem. Adde inspirerar med sin arbetsglädje, är bra på att lyssna in kundens behov och kunna ifrågasätta för att hitta den lösning som tillför mest värde.

Adde är en ödmjuk och dedikerad utvecklare som snabbt sätter sig in i komplexa system och alltid ger det extra för att skapa bästa tänkbara lösning.

Adde backar inte för stora utmaningar och gör alltid sitt bästa, han är en flexibel och omtänksam team player som det är lätt att tycka om. Han är en mycket duktig utvecklare med breda och samtidigt djupa kunskaper som snabbt sätter sig in i nya komplexa system. Adde är drivande, man kan alltid lita på hans leveranser och han är ett bra ansikte utåt för företaget. Med sin kombination av ödmjukhet och genuina intresse för produkten hamnar Adde alltid rätt.

Läs mer på Linkedin